Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Unleashing the Potential of Spatial Computing

Deze bordspelachtige workshop daagt je uit om de kloof tussen technologische beloften en de realiteit te onderzoeken en alternatieve ideeƫn te verkenn

Innovatie is een voortdurende reis, geen eenmalige oplossing. Doe mee aan onze gezamenlijke workshop om de beperkingen van huidige technologie om te zetten in kansen. We verkennen nieuwe ideeĆ«n om bestaande omstandigheden te vervangen, benutten of om te kerenā€”en brengen zo frisse perspectieven.

Wat houdt deze workshop in?

Je wordt stap voor stap begeleid tijdens deze 2 uur durende workshop.

We beginnen met het verkennen van het onderwerp door de componenten van een spatial computing-apparaat in kaart te brengen, hun implicaties te bespreken en ideale gebruikersscenario's te bedenken die jouw wensen en behoeften weerspiegelen. Daarna onderzoeken we hoe we nieuwe ideeƫn kunnen opwekken door de huidige omstandigheden en beperkingen te vervangen, benutten of om te keren. Door middel van deze bordspelachtige activiteiten bouw je voort op de ideeƫn van andere deelnemers om creatieve en haalbare concepten te bedenken. Aan het eind van de sessie heb je jouw ideeƫn gevisualiseerd.

Na de workshop worden de resultaten gepubliceerd in een catalogus, zodat nieuwe ideeƫn met een breder publiek kunnen worden gedeeld. Dus waarom niet met ons meedoen om de collectieve toekomst van Spatial Computing te verkennen?

Waarom zou ik meedoen aan deze workshop?

We hebben al ervaren hoe een privƩ, draagbaar computerapparaat dat in onze zak past ons dagelijks leven heeft veranderd. Hoewel Spatial Computing nog niet voor iedereen toegankelijk is, stelt het bedenken van de nieuwe producten en diensten die deze technologie aan het digitale ecosysteem zou kunnen toevoegen ons in staat om onze wensen, behoeften en frustraties bloot te leggen. Je leert ook hoe je deze benadering kunt toepassen op andere relevante onderwerpen in jouw bedrijf voor innovatie.

Deze workshop is ontworpen voor mensen met verschillende ervarings- en kennisniveaus. Alles wat je nodig hebt is een passie om je ideeƫn te verwoorden en ze met anderen te delen.

Reserveer je plek!

Deze workshop wordt in het Engels gegeven en vereist vooraf registratie om een optimale ervaring voor alle deelnemers te garanderen. Als de workshop niet aan het minimumaantal van 6 deelnemers voldoet, zullen we je een alternatief tijdslot aanbieden. Als je na registratie niet kunt deelnemen, verzoeken we je ons dit ten minste 2 uur van tevoren te laten weten.

- Zaterdag 19 oktober, 13:00-15:00
- Zaterdag 19 oktober, 16:00-18:00
- Woensdag 23 oktober, 12:00-14:00
- Woensdag 23 oktober, 15:00-17:00
- Zaterdag 26 oktober, 13:00-15:00
- Zaterdag 26 oktober, 16:00-18:00

Reserveer je plaats op Eventbrite. Je ontvangt een bevestigingsmail met alle details die je nodig hebt om deel te nemen aan de workshop.

https://www.eventbrite.nl/e/workshop-unleashing-the-potential-of-spatial-computing-tickets-1021676330407?aff=ebdssbdestsearch&keep_tld=1

Over Concipere Studio

Concipere Studio is een onafhankelijk designonderzoekstudio gevestigd in Den Haag en Seoul. Gebaseerd op participatieve ontwerpmethoden zoals contextmapping, onderzoek door middel van design, en co-creatie, helpen we klanten om creativiteit te ontketenen en verborgen waarde te ontdekken.
West area, Next Nature Museum (Evoluon), Noord Brabantlaan 1A
Map wordt geladen...
Volledig rolstoel toegankelijk
Wifi beschikbaar
Toiletten aanwezig