Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Design your Career - Give your Life a Swing!

Of je nu vastloopt in je huidige job of gewoon een stap vooruit wilt blijven, dit is JOUW kans om je toekomst opnieuw vorm te geven.

Design Your Career - Give Your Life A Swing! — © DEEP LIFE DESIGN www.deep-life-design.com

Zin om je loopbaan een boost te geven? ‘Design your Career’ tijdens DDW2024 is een unieke beleving van jouw eigen toekomst. Beleef de wereldpremière van de ‘Design your Career’ schommels en workshops, ontwikkeld door DEEP LIFE DESIGN. Hierna zal je leven nooit meer hetzelfde zijn.

DESIGN YOUR CAREER - GIVE YOUR LIFE A SWING!

1. WORKSHOPS -> Of je nu vastloopt in je huidige job of gewoon een stap vooruit wilt blijven, dit is JOUW kans om je toekomst opnieuw vorm te geven.

2. SWINGS -> Elke schommel symboliseert een toekomstige carrière stap, met ups en downs. Ze zijn ontworpen door ons, met behulp van Artficial Intelligence en nog veel creatiever: met de fantasie van kinderen!


WAAROM JE DIT NIET WIL MISSEN?

1. Neem deel aan Life Design workshops je carrière een boost kunnen geven.

2. Laat je inspireren door innovatieve schommels.

3. Ontdek de toekomst van werken.

4. Innoveer jezelf!

5. Groei meer dan je je kunt voorstellen.

ONTWERP JE TOEKOMST....SAMEN MET ELKAAR:

Je kunt alleen komen of anderen uitnodigen om samen gezellig mee te gaan. Denk aan: je beste vriend, vriendin, broer, zus of je favoriete collega's. Waarom is het slim om anderen mee te nemen?

1. Meer inspiratie: Het bespreken van jouw inzichten (uit de workshops en door de schommels) met anderen kan jouw zelfinzicht vergroten. Je kunt samen met anderen brainstormen over je toekomst.

2. Lekker Netwerken: Je netwerk uitbreiden met gelijkgestemde personen op het evenement kan leiden tot samenwerkingen, vriendschappen, partnerships en nieuwe carrièrekansen.

3. Motivatie en ondersteuning: Samen met anderen deelnemen is gezellig. En samen kun je elkaar te supporten na het evenement, om jouw doelen te behalen.

4. Extraatjes: Als je met je team van collega's naar onze workshops komt, kun je V.I.P.-tickets reserveren (minimaal 14 personen) door een e-mail te sturen naar: info@deep-life-design.com

PRAKTISCHE INFO:

Beleef “Design your Career – Give your Life a Swing” op DDW 2024.

De schommels worden in de bomen voor het Evoluon tentoongesteld (in de tuin dus). Geen speciale tickets nodig.

De workshops zijn alleen geschikt voor volwassenen. De workshops vinden plaats in het Evoluon-gebouw (binnen). Je kunt tickets kopen voor een Engelstalige of Nederlandstalige workshop. Reserveer je tickets voor de workshops op Eventbrite voordat ze uitverkocht zijn:

https://www.eventbrite.nl/o/deep-life-design-30528461736

Ontwerp je leven samen. Wacht niet. Nodig anderen uit om het samen te beleven met jou. Geef je toekomst een stevige zet vooruit!

Play video
Play video
Play video

Over DEEP LIFE DESIGN

Twan Verdonck is Life Designer. Hij ontwerpt al 23 jaar voor grote merken (o.a. Brabantia). Drie van zijn werken maken deel uit van de MoMA-collectie in New York. Hij richtte DEEP LIFE DESIGN op en schreef het boek *Ontwerp je Leven*. Samen met zijn vrouw, Shirley, biedt hij Life Design-programma’s aan, die door organisaties worden omarmd (zoals ING Private Banking, Rabobank en DSM). Hun missie: om 1 miljoen mensen te helpen bij het ontwerpen van meer vreugdevolle en circulaire levens voor 2030.
DEEP LIFE DESIGN - Twan and Shirley — © DEEP LIFE DESIGN www.deep-life-design.com
Partners
West area, Next Nature Museum (Evoluon), Noord Brabantlaan 1A
Map wordt geladen...
Volledig rolstoel toegankelijk
Wifi beschikbaar
Toiletten aanwezig