Zoeken

Sluit zoeken
DDW23 — © Max Kneefel

Wat als...? Een simpele vraag die deuren opent naar nieuwe denkrichtingen en die vraagt om nieuwe perspectieven. Die helpt andere oplossingen te vinden wanneer oude antwoorden niet meer werken.

Labs

Labs zijn de experimenteeromgevingen van Dutch Design Foundation. Hier werken ontwerpers en bedrijven met een ontwerpende aanpak aan antwoorden op maatschappelijke vraagstukken.

Dutch Design Foundation begeleidt de samenwerking in een op maat gemaakt proces. Van matchmaking en ontwerpsessies tot design research en het delen van de resultaten. Door vrij te denken en innoveren, kunnen creativiteit en vakkennis elkaar versterken.

De labs leiden tot uitkomsten die de betrokken partijen samen kunnen doorontwikkelen in de praktijk. Nieuwe producten, diensten of verandertrajecten, bijvoorbeeld. Zo geven we samen vorm aan de toekomst.

Over Dutch Design Foundation

What if Lab is een programma van Dutch Design Foundation waar vanuit de samenwerking tussen ontwerpers en opdrachtgevers (bedrijfsleven, overheden en instituten) wordt geactiveerd en gefaciliteerd. Een platform dat inzet op creatieve denkkracht voor de vormgeving van onze toekomst. De Labs bieden een duidelijk raamwerk om te ontdekken hoe ontwerpers en ontwerpmethodiek (langdurig) organisaties kunnen ondersteunen in het ontwikkelen en onderzoeken van oplossingen voor complexe vraagstukken.
Strijp-S area, Ketelhuisplein, Ketelhuisplein , Map No. B4
Map wordt geladen...
Deels rolstoel toegankelijk
Toiletten aanwezig