Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Crafted Connections: research powered by design

university logo — © University of Antwerp, sketch: Nona van Laethem

We tonen werken waarin creativiteit, vakmanschap en natuurlijke materialen centraal staan. Onder andere oneindig digitaal breien en ontbrei systeem, evenals prijswinnende ontwerpen voor de gezondheid van de zee, XR-gebaseerde diagnostiek en multimateriaal 3D-printen.

Universiteit Antwerpen

Het doel van de onderzoeksgroep Productontwikkeling is om ontwerpgedreven pioniers te zijn in het vormgeven van duurzame toekomstvisies voor het dagelijks leven, waarbij een circulaire en inclusieve samenleving wordt bevorderd en de synergie tussen mens, technologie en natuur wordt versterkt.

Over Crafted Connections

In een wereld die steeds meer wordt gevormd door technologie, articuleert Crafted Connections de belangwekkende band tussen handwerk, natuur en ontwerp. Deze tentoonstelling, met onderzoeksprojecten van de Universiteit Antwerpen, nodigt je uit om de delicate wisselwerking tussen traditie en innovatie te verkennen, waar vakmanschap en natuurlijke materialen

Over University of Antwerp, Faculty of Design Sciences

De Faculteit Ontwerpwetenschappen aan de Universiteit Antwerpen biedt opleidingen Conservatie & Restauratie, (Interieur)Architectuur, Stedenbouw en Productontwikkeling. Productontwikkeling is de enige academische opleiding in zijn soort in België, met ongeveer 550 studenten en 35 onderzoekers.
Partners
Strijp-S area, Klokgebouw | Hall 3, Klokgebouw 50 , Map No. B2
Map wordt geladen...