Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Driven by Purpose

Driven By Purpose — © Chris Wigmans

Tijdens de Dutch Design Week presenteren de drivers van Driving Dutch Design 2024: Driven by Purpose. 20 studio’s met uiteenlopende disciplines exposeren samen hun werk. Als collectief presenteren we op deze manier een dwarsdoorsnede van Nederlands Design.

Groepsexpositie: Driven by Purpose

De tentoonstelling ‘Driven by purpose’ is een presentatie van alle Drivers van Driving Dutch Design lichting 2024. Driving Dutch Design is een netwerk- en professionaliseringsprogramma voor ondernemende ontwerpers georganiseerd door de BNO, Dutch Design Foundation en Stichting Stokroos. De deelnemers zijn in verschillende fases van hun praktijk en werkzaam in uiteenlopende disciplines, maar wat ze allen gemeen hebben is de passie voor hun vak en het streven naar een hoger doel, naar een betere wereld.
Tijdens de presentatie is voelbaar hoe vruchtbaar een gezamenlijk programma kan zijn. Verschillende nieuwe initiatieven en producten zijn geboren en worden gelanceerd tijdens deze presentatie op DDW. Het is een mooi voorbeeld van de kracht van het collectief. En dat geeft hoop, juist in tijden van zoveel individualisering.
Driven by purpose is een inspirerende presentatie waar je niet uitgekeken raakt. Je maakt kennis met interieurproducten, sieraden, grafische kunstwerken, maar er is ook een film, sociale projecten met een workshop of kennisoverdracht. Daarmee is deze tentoonstelling een dwarsdoorsnede van de DDW en het Nederlands Design an sich.

Over Driving Dutch Design 2024

Driving Dutch Design (DDD) is hét professionaliserings- en netwerkprogramma van Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO), Dutch Design Foundation (DDF) en Stichting Stokroos dat gedreven ontwerpers op weg helpt in de wereld van het creatief ondernemerschap.