Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

WasteBar x CooLoo

Een duurzame en designgerichte food- en meubelpop-up.

Cooloo Seating Vignette — © Jamestown Europe

WasteBar, een foodtruck waar afval de valuta is om eten en drinken te krijgen, en Cooloo, een meubelbedrijf dat lokale afvalmaterialen omzet in meubels, wanden, vloeren, plafonds en objecten. Kom langs en geniet van snacks en een comfortabele zitomgeving.

WasteBar

WasteBar is een foodtruck en een experiment in de echte wereld, waarbij klanten wordt gevraagd om lokaal zwerfafval, zoals sigarettenpeuken en blikjes, in te leveren in ruil voor voedzaam eten en drinken. Het afval wordt vervolgens omgezet in kunstwerken en andere producten, waardoor een circulair en duurzaam project ontstaat dat eenvoudig is om aan deel te nemen.

Cooloo Endless Life

Cooloo ontwikkelt en produceert circulaire meubels, duurzame interieurprojecten en materialen voor de bouw, gemaakt van restmaterialen zoals leer, kurk, jeans of steen in combinatie met biobased bindmiddelen. Cooloo zal hun meubilair presenteren door middel van een zitvignet rond de WasteBar.

Over BOLD Eindhoven

BOLD is een kantoorgebouw van 9.700 m² gelegen op Strijp-S en is gevuld met creatieve bedrijven. Beheerd door Jamestown Europe, geloven wij in het creëren van designgedreven gemeenschapscentra.

Cooloo seating and objects — © Jamestown Europe

WasteBar