Zoeken

Sluit zoeken
VANK_CUBE

VANK_CUBE is een modulair kubussysteem dat het mogelijk maakt om in elke omgeving een echt groene werkruimte in te richten en aan te passen aan de veranderende behoeften van de gebruikers.

VANK_CUBE

VANK_CUBE is een modulair kubussysteem dat het mogelijk maakt om in elke omgeving een echt groene werkruimte in te richten en aan te passen aan de veranderende behoeften van de gebruikers. De ontwerpen stimuleren creatief denken en een cultuur van samenwerking. De CUBE-elementen zijn gemaakt van innovatief biocomposiet gemaakt van vlas en hennep - snelgroeiende hernieuwbare planten die veel meer CO2 absorberen dan bomen. De CUBE werd bekroond met de Green Product Award 2024, de Must Have 2024, de German Innovation Award 2023, behaalde de 10e plaats in de TOP100-lijst van het Duitse tijdschrift Office Roxx en werd finalist in de Britse Mixology North 2023.

Over VANK Interior Objects

VANK is een team van architecten, ingenieurs en ambachtslieden. We maken producten die ontworpen zijn met respect voor de natuurlijke omgeving en die geproduceerd zijn met behulp van de nieuwste technologieën. We geloven in een circulair economie model dat het gebruik van biologisch afbreekbare.
VANK_CUBE