Zoeken

Sluit zoeken
Driven by Purpose

DAOxNotes

Meer dan een notebook — het is een rustpunt in de hectiek van het dagelijks leven en een verlengstuk van je creativiteit.

DAOxNotes Notebook case — © Suuz de Leeuw

Vanuit een liefde voor notebooks en circulair product design presenteer ik DAOxNotes, een lijn notebooks met kleurrijke etui die overal mee naar toe te nemen is.

For the love of notebook

We weten allemaal dat het dagelijkse leven overweldigend kan zijn. We staan ​​voortdurend onder druk om een ​​picture-perfect leven te leiden, dat zoveel mogelijk likes en views oplevert. Soms vergeten we dat het leven zich niet alleen in de digitale wereld afspeelt. Dat we de mooie momenten beleven door even stil te staan, rond te kijken en simpelweg aanwezig te zijn.

Onderzoek toont aan dat er een duidelijk verband bestaat tussen mentale gezondheid en creative journaling. Het notebook is een hulpmiddel waarmee de schrijver, tekenaar of dwangmatige to-do-lijster zijn ideeën, gedachten en inspiraties kan verzamelen. Het is een naslagwerk, een dagboek en bovenal een manier om te ontspannen.

Met DAOxNotes raden we je aan om je favoriete pennen of andere (kunst)benodigdheden in je etui te verzamelen en je hebt alles wat je nodig hebt om aanwezig te zijn in het moment, bungelend aan je pols.

Ambachtelijk ontwerp & duurzame productie

Wij geloven dat ontwerpers bij uitstek bijdragen aan een groenere planeet. We zijn dus trots op onze toewijding aan duurzame productie door te recyclen, hergebruiken en in elke fase van een project zo min mogelijk afval te produceren. Combineer dit met een niet aflatende passie voor ambacht en je krijgt 'de Ambachtelijke Ontwerpers'.

DAOxNotes

Met trots lanceren we dit najaar DAOxNotes. Een lijn handgemaakte notebooks en bijbehorende etuis. Ze onderstrepen onze waarden van kwaliteit en duurzaamheid in een langzame productiemethode, handgemaakt van gerecyclede materialen.

Het notitieboek heeft een omslag van handgeschept papier. Het is een fluweelzacht materiaal, versterkt met gerecycled textiel zoals vlaggen. Ze zijn met zorg gezeefdrukt en met de hand gebonden.

Voor de etuis gebruiken we gerecyclede materialen van tentoonstellingen en evenementen. Elke kleurrijke etui is daarom een unieke uitgave. Voeg je favoriete schets- of schrijfmateriaal toe aan de etui en doe hem om je pols, zodat je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

DAOxNotes is meer dan een notebook—het is een rustpunt in de hectiek van het dagelijks leven en een verlengstuk van je creativiteit.

Over suuz de leeuw

De Ambachtelijke Ontwerpers' werkplaats is een modulaire ruimte voor diverse ambachtelijke en grafische technieken. We creëren uniek drukwerk op kleine oplages voor onder andere culturele instellingen en creative ondernemers. Dit jaar introduceren we DAOxNotes onze nieuwe, circulaire notebooks.

Materials used — © Suuz de Leeuw

DAOxNotes Notebook with Case — © Caspar Kollaard