Zoeken

Sluit zoeken
FINISHED FORMS: mastery of materials

RAY

Een porseleinen lamp die de subtiele wisselwerking tussen licht en de fragiele, maar toch sterke aard van het materiaal onderzoekt.

RAY - laserglazed — © Sanne Kaal

Het licht verzacht wanneer het door de porseleinen kap schijnt, wat zorgt voor een zachte, diffuse gloed die vanuit het midden van de lamp straalt en geleidelijk vervaagt langs zijn minimalistische vorm.

Een modulair ontwerp

Ontworpen met modulariteit in gedachten, kan Ray herontworpen worden op basis van de visie van de gebruiker, waardoor de grootte van de lamp kan worden aangepast door meerdere kappen te verbinden. Deze veelzijdigheid transformeert Ray van een enkel object tot een aanpasbare lichtinstallatie, die minimalistisch design combineert met het warme, ongeglazuurde porselein.

Over Sanne Kaal

Vanuit een combinatie van esthetiek en functionaliteit , ontwerpt Sanne van gedetailleerd onderzoek naar afgewerkte producten die zowel van esthetische als praktische waarde zijn. Haar fascinatie voor kleurcombinaties en materiaal draagt bij aan een onderscheidende beeldtaal, zichtbaar in haar werk.

RAY - detail — © Sanne Kaal

RAY - modular — © Sanne Kaal

RAY — © Sanne Kaal

RAY - process — © Sanne Kaal