Zoeken

Sluit zoeken
Interwoven: LUCA meets LUCA

Leute

{leu-te}
plezier, vrolijkheid

Een levendige collectie die je innerlijke kind herontdekt en plezier haalt uit de kleine dingen in het leven.

Detail photo mirror — © Méron Delporte

Als gepassioneerd product ontwerper herontdek ik het innerlijke kind door een collectie te creëren die speelse elementen met volwassen verfijning combineert. Met koorden als kernmateriaal brengen mijn ontwerpen levendigheid en verwondering terug in het dagelijks leven.

Herontdekken van verloren enthousiasme

In deze periode van mijn leven, waarin verantwoordelijkheden toenemen en de druk om volwassen te worden stijgt, voelde ik de tijd aan mij voorbijgaan en verloor ik mijn enthousiasme voor de kleine dingen die vroeger zoveel vreugde brachten. De dagelijkse routine en verplichtingen maakten het moeilijk om het plezier en de speelsheid van mijn kindertijd opnieuw te omarmen. Om dit verloren enthousiasme te hervinden, heb ik een collectie ontwikkeld die het innerlijke kind op een volwassen, speelse manier herontdekt.

Speels design

Mijn collectie is ontworpen om levendigheid en speelsheid te combineren met volwassen verfijning. Het centrale materiaal van deze collectie zijn koorden, gekozen vanwege hun beweeglijkheid en oncontroleerbaarheid. Deze eigenschap zorgt ervoor dat de objecten in de collectie op een uitbundige en dynamische manier tot leven komen. Het gebruik van koorden voegt een speelse onregelmatigheid toe aan elk ontwerp, waardoor een gevoel van speelsheid en verrassing ontstaat.

Balans

Door de bewegelijke, speelse aard van de koorden te integreren, probeer ik een balans te vinden tussen de vreugde en verwondering van de kindertijd en de volwassenheid van nu. Deze collectie belichaamt een hernieuwd gevoel van nieuwsgierigheid en plezier, met als doel het dagelijkse leven op een verrassende en verfrissende manier te verrijken.

Over Méron Delporte

Ik ben een gepassioneerd product ontwerper met oog voor de kleine, vaak over het hoofd geziene details in het dagelijks leven. Mijn nieuwsgierige en levendige aanpak combineert functionaliteit met speelse elementen, en creëert ontwerpen die nieuwsgierigheid en verwondering (her)oproepen.